نحوه گذاشتن پست مشترک در اینستاگرام؛ مراحل اندروید و آیفون
فرقی نمیکند گوشی شما اندروید باشد یا آیفون؛ فرایند کار در هر دو سیستمعامل یکی است. هدف این است که بدون سردرگمی و خیلی سریع بتوانید محتوای تعاملی خود را با پارتنر کاریتان به اشتراک بگذارید. بیایید قدمبهقدم جلو برویم.
انتخاب محتوا و دعوت از همکار با گزینه Invite Collaborator
برای شروع، دقیقاً همان کاری را انجام دهید که برای یک پست عادی میکنید. روی علامت پلاس (+) بزنید، عکس یا ریلز خود را انتخاب کنید، کپشن را بنویسید و هشتگها را بگذارید.به جای زدن دکمه انتشار، روی گزینه Tag People ضربه بزنید. در این صفحه دو بخش میبینید؛ به جای تگ معمولی، روی گزینه Invite Collaborator بزنید. حالا آیدی پیج همکار یا برند مورد نظرتان را به طور دقیق جستجو و انتخاب کنید. با زدن تیک بالای صفحه، این تنظیمات ذخیره میشود.انتشار پست و بررسی وضعیت پذیرش دعوت
وقتی دکمه Share را میزنید، پست روی پیج شما منتشر میشود اما هنوز در پیج طرف مقابل فعال نیست. در واقع اینستاگرام یک دعوتنامه برای او میفرستد. تا زمانی که او تایید نکند، در زیر پست خود عبارت (Invite Pending) را میبینید که یعنی دعوت شما در حالت انتظار قرار دارد. به محض اینکه او قبول کند، پست به طور خودکار در پیج دوم هم ظاهر میشود.
چگونه درخواست پست مشترک را قبول کنیم؟
اگر پیج دیگری برای شما دعوتنامه فرستاده، اصلاً کار سختی در پیش ندارید. وارد دایرکت خود شوید. یک پیام خودکار از طرف آن پیج دریافت کردهاید که پست را به همراه دکمه View Request نشان میدهد. روی آن بزنید، پست باز میشود و حالا با کلیک روی Review یا Accept و تایید نهایی، پست در فید پیج شما هم مینشیند. مدیریت حرفهای این فرایندها در کنار ابزارهایی مثل دایرکت اتوماتیک اینستاگرام به شما کمک میکند پاسخگویی به تعاملات جدید حاصل از این پست را راحتتر هدایت کنید.پست مشترک چه تفاوتی با تگ کردن دارد؟
بسیاری از ادمینها میپرسند چرا باید به جای تگ معمولی از نحوه گذاشتن پست مشترک استفاده کنیم؟ فرق اصلی در میزان دیده شدن و آمار است. وقتی کسی را تگ میکنید، پست فقط در بخش فرعی پیج او (Tagged) میرود که بازدید کمی دارد. اما با قابلیت کولب در اینستاگرام، محتوا بهعنوان یک پست اصلی در صفحه هر دو شما قرار میگیرد و تمام لایکها، کامنتها و ویوها برای هر دو پیج جمع میشود و تعامل را منفجر میکند.چرا گزینه پست مشترک نمایش داده نمیشود؟
اگر در زمان انجام مراحل متوجه شدید این گزینه را ندارید، نگران نباشید؛ این مشکل معمولاً چند دلیل خیلی ساده دارد که سریع حل میشوند.بررسی نسخه برنامه، تنظیمات حساب و اجازه تگ شدن
اول از همه مطمئن شوید اینستاگرامتان آپدیت است. دوم اینکه پیجهای خصوصی (Private) نمیتوانند به راحتی از این ابزار استفاده کنند؛ پس پیج خود را روی حالت حرفهای (Creator یا Business) بگذارید. همچنین در بخش تنظیمات و قسمت Tags and Mentions، گزینه Allow from everyone را فعال کنید تا دیگران اجازه دعوت از شما را داشته باشند.بررسی دعوت دریافتنشده یا نمایشندادن پست در پیج دوم
گاهی به دلیل باگهای موقت، دعوتنامه ارسال نمیشود. یک بار کش برنامه را پاک کنید یا اینترنت را تغییر دهید. همچنین اگر پیج مقابل دایرکتهای خود را به شدت محدود کرده باشد، شاید نوتیفیکیشن را نبیند. پیجهای بزرگ معمولاً برای مدیریت این فضا از دایرکت هوشمند استفاده میکنند تا مشکلی در دریافت پیامها و تعاملات بیزینسی رخ ندهد.چگونه همکاری را لغو کنیم یا همکار را از پست حذف کنیم؟
سهم شما از یک پست مشترک، فقط تا زمانی است که هر دو طرف به این کار تمایل داشته باشید. گاهی با تمام شدن کمپین یا تغییر سیاستهای کاری، نیاز پیدا میکنید این ارتباط را بردارید. خوشبختانه برای لغو این همکاری، اصلاً نیازی به پاک کردن خود پست و از دست رفتن لایکها و کامنتها نیست. این کار به سادگی و بر اساس نقش شما انجام میشود:- اگر مالک و منتشرکننده اصلی پست هستید: سه نقطه بالای پست را بزنید، وارد Edit شوید، روی بخش تگها کلیک کرده و با لمس علامت ضربدر کنار نام همکارتان، او را حذف کنید تا پست فقط از پیج او پاک شود.
- اگر دعوت همکاری را قبول کرده بودید: کافی است پست را در پیج خود باز کنید، روی سه نقطه بزنید و گزینه Stop Sharing (توقف اشتراکگذاری) را انتخاب کنید تا محتوا بدون آسیب به پیج اول، فقط از صفحه شما حذف شود.
خیر. پس از انتشار، پست ابتدا فقط در پیج منتشرکننده اصلی نمایش داده میشود و دعوت همکاری در وضعیت انتظار قرار میگیرد. پس از پذیرش درخواست توسط پیج دوم، همان پست در فید هر دو حساب قابل مشاهده خواهد بود.













